Известие

Collapse
No announcement yet.

Странна област на размразяване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странна област на размразяване

Напоследък в студа като пусна подгряването на стъкларията сутрин и ми прави впечатление следното: на покрива близо до задното стъкло (точно в средата по ширина, където на някои коли стоят антените) се размразява и една идеално кръгла ивица с диаметър около 8-10 см - тва с цел ли е или страничен ефект некъв ?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

На мен не ми се е случвало подобно нещо - стъклото се размразява по цялата дължина на нагревателите.
    Обаче пък напоследък изобщо не топлят - не знам какво им стана. Щраквам копчето, лампата на таблото светва, а резултат - никакъв. Някой да даде идея какво може да е (освен изгорял бушон - защото го проверих и не е)
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
      На мен не ми се е случвало подобно нещо - стъклото се размразява по цялата дължина на нагревателите.
      Обаче пък напоследък изобщо не топлят - не знам какво им стана. Щраквам копчето, лампата на таблото светва, а резултат - никакъв. Някой да даде идея какво може да е (освен изгорял бушон - защото го проверих и не е)
      там в багажника има една черна кутиика говорено е за нея, сваля се доста трудно и също се качва така ако искаш повече инфо на кюто ме търси
      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

ами тва дето ти се размразява на покрива е от лампата в купето, и на мене ми става така, може би лампата си седи под напрежение и като е изключена
        sigpic
        === 75 1.8 T '86 ===
        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Верно може да е от лампата - когато ми направи впечатление това явление, вратите бяха отворени и лампата вероятно е светела

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
            ами тва дето ти се размразява на покрива е от лампата в купето, и на мене ми става така, може би лампата си седи под напрежение и като е изключена
            Това си е точно задния плафон и понеже осветлението загасва със закъснение се получава така
            sigpic

Comment

Working...
            X